Много благодаря това ми е достатъчно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Бръкни с ръка и махни калта,след което с паростеуйка измии каквото можеш чакай малко да изаъхне и го подпъхни обратно в калникаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеНякой да има идея кой е бушона за нагреватела на задното стъкло?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
здравейте колеги искам да попитам някой сменял ли е преден лагер на 166 и как става смяната ако имате и снимков материал ще съм още по благодаренИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениездравейте колеги искам да попитам някой сменял ли е преден лагер на 166 и как става смяната ако имате и снимков материал ще съм още по благодарен
Какво му има на твоя?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе се ли сменя цялата главина. Не помня. Иначе ако може само лагера на преса.
Какво му има на твоя?Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Може и само лагера.сваляш вилицата,махаш всичко около лагера и отиваш на пресаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеМоже и само лагера.сваляш вилицата,махаш всичко около лагера и отиваш на пресаИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТамън 4 пъти и на двете на двете колела.благодаря ти
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Лагера бучи обикновено в интервала 60-80 км.
Ще ти трябва як върток, глух ключ 36, изтънен накрая, скоба за шарнири.
Инбус 7Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:41.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment